Keresés
Close this search box.

Tervezzünk együtt, hogy a költözésed egy felejthetetlen élmény legyen

Segítség a költözés előtti és a spanyolországi letelepedés utáni ügyek intézésében

Szeretnél véglegesen letelepedni Spanyolországban?

Akár régóta tervezed már, hogy Spanyolországba költözz, akár csak nemrég kezdtél el kacérkodni a gondolattal, biztosan rengeteg kérdés felmerült már benned a költözéssel kapcsolatban. Elkezdtél foglalkozni azzal, hogy hogyan indulj neki, próbáltál összegyűjteni minden szükséges információt, de lehet, hogy még mindig rengeteg a kérdőjel.

Jó lenne, ha beszélhetnél valakivel, aki már végigjárta ezt az utat, akinél ott van a megoldás a problémáidra, aki válaszolni tud a kérdéseidre.

Ha ezért vagy itt, akkor jó helyen jársz.

Tudok neked segíteni, ha

Ha a fentiek közül bármelyik igaz rád, keress bizalommal. Átláthatóvá teszem számodra a spanyolországi letelepedést és az ezzel kapcsolatos ügyintézést.

Costa Blanca

A Spanyolország déli részén elterülő Costa Blanca igen népszerű a turisták és a letelepedni vágyók körében is. Az Egészségügyi Világszervezet a világ egyik legegészségesebb helyének nyilvánította, amit a kitűnő mikroklímájának köszönhet.

A lenyűgöző Crevillent-hegység segít megteremteni a térség egyedi klímáját, ahol évente több mint 300 napig süt a nap, kevés a csapadék, alacsony a páratartalom és 18 Celsius-fok körül van az átlaghőmérséklet.

tengerpart sangria

A mikroklíma egészségre gyakorolt hatása

Costa Blanca egyben a világ egyik legtisztább levegőjével rendelkező helye, mivel nincs ipari tevékenység a térségben. A sós tavak párolgása, a levegő tisztasága, valamint a kiváló klímája gyógyító hatással van a bőrgyógyászati, a reumás, a szív- és érrendszeri, valamint az asztmás betegségekre.

A spanyolok idős korukig teljes egészségnek örvendenek, ez a kedvező éghajlatnak, az egészséges táplálkozásnak, valamint az egész éves napsütésnek köszönhető, ami az itt élők boldogságszintjére is pozitív hatással van.

Költözés előtti információs napok Spanyolországban

2 nap Orihuela Costán

2024. 05. 15-16. és 2024. 05. 20-21.

1. nap: 7 órás program

10:00-13:00: letelepedéssel kapcsolatos információk megosztása (költözés előtti intéznivalók, költözés földön-vizen-levegőben, kisállat szállítás, költöztető cégek árainak ismertetése, autóval, tréleren, csomagszállítás, sofőrszolgálat, költözés utáni teendők, NIE-szám, lakcímbejelentés, rezidens kártya megszerzése, bankszámlanyitás, magán és állami biztosítás, Costa Blanca településeinek ismertetése, mikroklíma előnyei, vállalkozás indítása)

15:00-16:00: a churros – híres spanyol édesség megkóstolása (külön fizetendő)

16:00-19:00: 3 lakópark megtekintése (modern, tengerparti, családoknak való)


2. nap:
7 órás program

10:00-13:00: letelepedéssel kapcsolatos információk megosztása (autó átírás, spanyol nyelvtudás szükségessége, tanulási technikák, mennyi pénz szükséges a költözéshez, gyermekek felkészítése a költözésre, gyerekek beiskoláztatása, ösztöndíjak, kétnyelvűség támogatása a gyermekeknél, munkakeresés, bérek, milyen szakmák a keresettek, albérlet és lakás árak, mire kell figyelni mindkettőnél, lakásvásárlás befektetési céllal, megélhetési költségek, beilleszkedés a hétköznapokba, orvosi ellátás, öregségi nyugdíj)

15:00-18:00: Orihuela Costa partmenti településeinek meglátogatása (Playa Flamenca, La Zenia, Pilar de la Horedada, Torrevieja)

18:00-19:00: Esti sangriázás (külön fizetendő)

A 2 napos (14 órás) program ára: 49.000 Ft

Előfoglalási kedvezmény május 08-ig: csak 39.000 Ft

Gyermekeknek ingyenes, házastársaknak 30% kedvezmény!

ajándék e-bookok
Ajándék

Spanyolország költözési kisokos e-könyv + A hétköznapi megélhetéshez szükséges árakat tartalmazó jegyzetfüzet

Az ár a reptéri transzfert és a szállást nem tartalmazza, de igény esetén tudunk ebben segíteni.

Ha egyénre szabott programot szeretnél kérni, akkor vedd fel velem a kapcsolatot az elérhetőségem valamelyikén.

Orihuela Costán élő okleveles idegenvezetőként és költözési tanácsadóként az alábbi szolgáltatásokkal tudok Neked segíteni, ha itt szeretnél letelepedni

Egyéb felmerülő kérések esetén keress meg az elérhetőségeim valamelyikén.

Kövess a Facebookon is!

Költözéssel kapcsolatos tippekért kövesd az Emi költözési tanácsadó oldalamat

Ha kíváncsi vagy a könyveimre és az inspiráló posztjaimra, kövesd a
Nagy Emőke hivatalos szerzői oldalamat