(Rém)álom házasságom

Igaz történet alapján

ELŐRENDELHETŐ

Várható megjelenés: 2023. június eleje

Sikerült megmenekülnöm a dubaji börtöntől, de ezért össze kellett házasodnom a születendő gyerekem apjával. Jól döntöttem? Az idő múlásával ez kiderült.

Ez a könyv két teljesen eltérő világról és kultúráról, valamint a házasságon belüli megpróbáltatásaimról szól.

Rendeld elő kedvezményes áron

2023. 05. 31-ig: 4890 Ft helyett 4.390 Ft-ért

Rémálom házasságom borító
Babaláb

Nem ilyen házasságról álmodtam

Élet a férjem mellett

Teherbe esésem után két hónappal úgy döntöttem, hogy hazaköltözöm Dubajból. A férjem 5 hónap különélés után, szinte a szülés előtt érkezett meg Budapestre, ekkorra tudtuk elintézni a beutazáshoz szükséges papírokat. A kisfiunk születéséig is volt egy-két furcsa dolga, de ezt az eltérő kulturális hátterünknek tudtam be. De a kisfiam „megérkezése” után teljesen megváltozott, mintha nem is az a férfi lett volna, mint akihez hozzámentem feleségül.

Nem álltunk jól anyagilag, így megkövetelte, hogy a féléves kisfiam mellől visszamenjek dolgozni. Teljes állásban dolgoztam egy multinál, mellette kisgyereket neveltem, elláttam a háztartást, a férjem meg hétvégente bulizni járt.

2019 szilveszterén Ő ismét partizott – másnap reggelig, én késő estig dolgoztam, ölemben a picivel. Másnap reggel sem kért elnézést, inkább velem vitázott.

Kenyai férfi

A kép csak illusztráció.

A döntés

Újév után első dolgom volt ügyvédet keresni, és elindítottam a válásunkat. Ekkor szembesültem azzal, hogy keményen harcolnom kell a kisfiamért. Úgy dolgoztam, hogy nem tudhattam, hogy a férjem titokban kiviszi-e a kisfiamat az országból. Ekkor váltam igazi anyatigrissé. Mindenképp – jogilag és szép szavakkal is – el kellett érnem, hogy az enyém legyen a kizárólagos szülői felügyeleti jog.

A férjemnek 1 nappal a válásunk után el kellett hagynia Magyarországot. Azóta sem érdekli a kisfiunk. Nagyon megviselt ez a harc, hiszen már az anyukám sem élt, akinek kipanaszolhattam volna magam. Sokszor azt hittem, hogy nem bírom tovább, de egy-két barát mellém állt.

Te is talpra állhatsz

Rengeteg pozitív gondolatú előadást hallgattam meg, végül eljutottam oda, hogy minden anyagi és fizikai segítség nélkül talpra álltam. Újra mosolygok, sőt, sokszor én adok erőt másoknak.

Azért írtam meg ezt a könyvet, hogy aki hasonló helyzetben van, az meglássa azokat a pontokat, amik segítik a tisztánlátását. Anno én már nem bíztam a józan eszemben sem, a férjem annyira sikeresen tudott manipulálni. De hoztam egy döntést: egy életem van, és azzal én rendelkezem, nem engedem, hogy más tönkretegyen.

Erőt vettem magamon, a kisfiam volt a motiváció, hogy meg kell csinálnom, és talpra kell állnom.

Újra önbizalommal teli nőnek és boldog anyának kell lennem, mert neki szüksége van rám. Nem volt könnyű és rögmentes ez az út, de sikerült!

Egy évvel a válásunk után már mosolyogni is tudtam, és megkaptam a Kiváló Dolgozó díjat is a munkahelyemen.

Emi könyv

Miért érdemes elolvasnod ezt a könyvet?

Olvasd el előolvasóim véleményét a könyvről

Kedvezményes áron előrendelhető: 2023. 05. 01-05. 31.

Megjelenés és kiszállítás: 2023. június elején

Ne hagyd ki ezt a nem mindennapi történetet!

A könyv felöleli a lelki terrort, a válóper menetét és a volt férjem kitoloncolását. De leírom azt is, hogy álltam talpra és hogyan értem el, hogy a munkahelyemen elismerjenek, és megkapjam a kiváló dolgozó díjat egy évvel a válásom után.

Ha nem szeretnél lemaradni a kedvezményes árról,
akkor rendeld meg most

4890 Ft helyett 4.390 Ft-ért

Bántalmazó kapcsolat felismerését segítő munkafüzet

 A verbális bántalmazásnak nagyon sok formája van. Sokan azt sem tudják, hogy bántalmazó kapcsolatban élnek, vagy, hogy a párjuk egy bántalmazó, mert külsőleg minden rendben van a kapcsolatukkal. Csak a bántalmazott fél érzi, hogy valami gond van náluk és sokszor nincs meg a megfelelő ismerete a szóbeli bántalmazásról, ezért nem is ismer fel, hogy egy bántalmazóval él együtt. Mire felismeri lehet, hogy már késő lesz, mert már annyira nem bízik magában, hogy nem mer kilépni ebből a mérgező kapcsolatból.  

A munkafüzetben tesztekkel és bántalmazó szituációkban elhangzó mondatokkal, párbeszédekkel próbálok minél tisztább képet adni a bántalmazó kapcsolatról, hogy az olvasó ennek segítségével eltudja dönteni, hogy bántalmazás áldozata-e.

Jogom van a boldogsághoz

Önsegítő munkafüzet

Ha a fenti kérdések bármelyikére igennel válaszolsz, vagy úgy érzed, hogy a párkapcsolatod nem az egyenlőségen alapul, akkor ez az önsegítő munkafüzet neked szól.

Mit ad neked a munkafüzet?

Rendeld meg a (Rém)álom házasságom című könyv feldolgozását segítő munkafüzetet most 2690 Ft-ért!

A verbális, pszichés bántalmazás ismétlődő titkos játszmák sorozata, amelyet nem lehet pontosan bizonyítani, nincsenek külsérelmi nyomai. A sebek csak az áldozat lelkében vannak mélyen elzárva.
A pszichés bántalmazás elszenvedői gyakran nem tudják pontosan leírni, mi is történt velük, sőt sok esetben nincsenek tudatában annak, hogy bántalmazó kapcsolatban élnek.
Ezzel az önsegítő munkafüzettel szeretnék Neked segíteni, hogy felismerd, ha bántalmazó kapcsolatban élsz, és megismerd a lehetőségeket, ahová segítségért tudsz fordulni.

Emőke Liam

Rendeld meg csomagban!

Az előrendelés a rendelési összeg kifizetését követően jön létre. A kedvezmény kizárólag fizetés esetén él.

Rémálom házasságom könyv plusz munkafüzet

Rémálom házasságom könyv + Jogom van a boldogsághoz munkafüzet

Kedvezményes ár: 7580 Ft helyett 6590 Ft

Két könyv csomag

Dubaji börtön vagy kenyai esküvő könyv + Rémálom házasságom könyv

Kedvezményes ár: 8480 Ft helyett 7500 Ft

Két könyv plusz munkafüzet

Dubaji börtön vagy kenyai esküvő könyv + Rémálom házasságom könyv + Jogom van a boldogsághoz munkafüzet

Kedvezményes ár: 11.170 Ft helyett 10.000 Ft