Keresés
Close this search box.

Üdvözöllek.
Emőke vagyok.

Coaching szolgáltatásommal szeretnék segíteni Neked, ha olyan problémákkal küzdesz, amikre már nem találsz egyedül megoldást; ha döntéshelyzetben vagy, de nem tudod, merre indulj; és akkor is, ha szeretnél valakivel őszintén beszélgetni.

Mérnök-közgazdász diplomával több multinacionális cégnél dolgoztam már az elmúlt 20 évben. Négy országban éltem, ami lehetőséget adott még több „embertípus” megismerésére, és még elfogadóbbá tett a mássággal kapcsolatban (bőrszín, nemi identitás, kultúra, vallás).

A házasságom megromlása és a válásom nagyon megviselt, azért is, mert nem volt igazi támogatóm, így próbáltam megtalálni azokat a módszereket, amik segítettek nekem újra talpra állni és pozitívan szemlélni a világot.

Az elmúlt években saját magam „felépítése” miatt több coaching, NLP és mindfulness tanfolyamot végeztem el.

Az élettapasztalatommal és a megszerzett tudásommal Neked is tudok segíteni, ha éppen valamiben elakadtál

Társ a problémáid megoldásában

Sokszor egy kívülálló jobban átlátja a problémáidat, mint a barátaid, vagy a családtagok. Az emberek általában a jó dolgokról szeretnek hallani, és ha valamilyen problémával hozakodunk elő, akkor inkább hárítanak, vagy az áldozatot hibáztatják.

Mindenkinek a saját problémája a legnagyobb, és a megoldásához sok esetben egy másik emberre is szüksége van, aki a jó irányba tereli, őszinte véleményt mond neki.

Elvált anyukaként sok mindent tisztán látok már a párkapcsolatok terén is. Ha váláson gondolkodsz, vagy már éppen be is adtad a válókeresetet, akkor is nyugodtan fordulhatsz hozzám tanácsért. Átélve egy ilyen szomorú procedúrát, tudok neked segíteni, hogy mikor hová kell fordulni, vagy melyik lépés a leghatékonyabb.

Ha esetleg a „gázlángozás” egyik áldozata vagy, úgy gondolod, hogy igazad van, de a párod vagy családtagod mindenben megkérdőjelez, akkor is keress bizalommal, mivel átmentem rajta, és tudom, hogy kell kezelni.

De ha a hétköznapok harmonikus életvitelét megzavaró tényezői között bármelyiket tapasztalod, akkor is várom a jelentkezésedet.

Milyen helyzetekben segíthet az életvezetési tanácsadás?

A coaching során

Pad

Beszélgessünk!

Legyen az coach, mentor, esetleg egy külső, objektív, értő „fül”, amelyre most szükséged van, én tisztelettel és teljes figyelmemmel várlak online vagy személyesen. Ha van kedved, igyunk meg egy kávét vagy teát együtt.  Egy 30 perces ingyenes konzultáción eldöntheted, hogy szívesen dolgoznál-e velem.

Egy konzultáció ára: 10.000 Ft / 60 perc

Letölthető anyagok

Összeállítottam neked néhány ingyenes anyagot, amik segítséget jelenthetnek a mindennapjaidban.
A képekre kattintva tudod őket letölteni.

A mindfulness lényege
A boldog párkapcsolat alappillérei
A gondolataink elvakithatnak bennünket
30 napos hálaadás kihívás
Kövess a Facebookon is!

Költözéssel kapcsolatos tippekért kövesd az Emi költözési tanácsadó oldalamat

Ha kíváncsi vagy a könyveimre és az inspiráló posztjaimra, kövesd a
Nagy Emőke hivatalos szerzői oldalamat